2310888599 6986229805 Κωνσταντινουπόλεως 90, Θεσσαλονίκη ngogister@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Gogas Project Design | Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών & Σκαφών Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “Gogas Project Design” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στην κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή ταπετσαριών σε παντός τύπου αυτοκίνητα.

Είμαστε δίπλα σας καθημερινά και έτοιμοι να αναβαθμίσουμε αισθητικά το σαλόνι του αυτοκινήτου σας, δημιουργώντας ένα όμορφο και καλόγουστο σαλόνι που θα κάνει την οδήγηση μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία για εσάς και όλους τους συνεπιβάτες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Τοποθέτηση, αντικατάσταση αλλά και την επισκευή ταπετσαριών σε παντός τύπου αυτοκίνητα. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε:
  Καθίσματα Αυτοκινήτων
  Πόρτες & Πλαϊνά
  Ταμπλό 
  Ουρανούς Αυτοκινήτων
  Τιμόνια & Λεβιέδες
  Πατάκια
 
Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ταπετσαριών που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε αυτή της αρεσκεία σας και εμείς να αναλάβουμε να μετατρέψουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες & Κομψές Λύσεις


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για το σαλόνι του αυτοκινήτου σας.

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα καλύτερα υλικά, σας εγγυόμαστε ένα άριστο και διαχρονικό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο και με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στην Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα ή το σκάφος σας.