2310888599 6986229805 Κωνσταντινουπόλεως 90, Θεσσαλονίκη ngogister@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ
Gogas Project Design | Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών & Σκαφών Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “Gogas Project Design” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση και την επισκευή ταπετσαριών σε παντός είδους σκάφη αναψυχής, χαρίζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κομψά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να μεταμορφώσουμε την όψη του σκάφους σας, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά υλικά, προκειμένου να απολαμβάνετε ευχάριστα τα ταξίδια σας στην θάλασσα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ολοκληρωμένες λύσεις για την αισθητική αναβάθμιση του σκάφους σας!
  Καθίσματα Οδηγού - Συνοδηγού
  Εσωτερικό Σαλόνι Σκαφών
  Εξωτερικό Σαλόνι Σκαφών
 
Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή των καλυμμάτων κάθε σκάφους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ποικιλία Ταπετσαριών


Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ταπετσαριών, υψηλής ποιότητας, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και εμείς θα αναλάβουμε να φτιάξουμε αυτό που επιθυμείτε για το σκάφος σας, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτησή σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για το σκάφος σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στην Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα ή το σκάφος σας.