2310888599 6986229805 Κωνσταντινουπόλεως 90, Θεσσαλονίκη ngogister@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
Gogas Project Design
Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών & Σκαφών Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “Gogas Project Design” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατασκευή και εφαρμογή ταπετσαριών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών, προσφέροντας σύγχρονες, κομψές και ποιοτικές λύσεις.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις επιθυμίες σας, να εξετάσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει λύσεις στα μέτρα σας, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Με τέχνη & μεράκι

μπορούμε να αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλαιάς ταπετσαρίας του αυτοκινήτου σας, με νέα της επιλογής σας αλλά και να σας προτείνουμε μοντέρνες λύσεις για την αισθητική αναβάθμιση του σαλονιού του αυτοκινήτου σας.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ταπετσαριών σε κάθε είδους αυτοκίνητο, σέλες μοτοσυκλετών καθώς και ταπετσαρίες σκαφών, προσφέροντας πάντοτε ένα τέλειο αποτέλεσμα και άψογη εφαρμογή.

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες σε διάφορα χρώματα, υφάσματα, δέρματα ή δερματίνες, προκειμένου να επιλέξετε αυτή της αρεσκείας σας και εμείς θα αναλάβουμε την άψογη εφαρμογή τους προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την πιο ευχάριστη και άνετη οδηγική εμπειρία.
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας


Όλες οι ταπετσαρίες που σας προσφέρουμε και τα υλικά μας που χρησιμοποιούμε έχουν άριστες τεχνικές προδιαγραφές και πολυετή αντοχή, καθώς δεν κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Φιλοσοφία μας είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου η διαρκής εξέλιξή μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη αλλά και επιδιόκοντας να κάνουμε τη διαφορά στο χώρο των ταπετσαριών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στην Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα ή το σκάφος σας.