2310888599 6986229805 Κωνσταντινουπόλεως 90, Θεσσαλονίκη ngogister@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
ΣΕΛΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
Gogas Project Design | Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών & Σκαφών Θεσσαλονίκη


Η επιχείρησή μας “Gogas Project Design” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να αναλάβει την επισκευή αλλά και την αντικατάσταση της σέλας της μοτοσυκλέτας σας, με μια νέα της επιλογής σας.

Είμαστε καθημερινά στη διάθεση σας για να εξετάσουμε την σέλα της μοτοσυκλέτας σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να τα μετατρέψουμε την σέλα σας σε πλήρως ανατομική και ξεκούραστη, αλλάζοντας ριζικά το αφρώδες υλικό αλλά και την γεωμετρία της σέλας, αναλόγως με τις ανάγκες σας.

Τα χρώματα της ραφής και η ταπετσαρία θα είναι της επιλογής σας, προκειμένου να μετατρέψουμε την μοτοσυκλέτα σας όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ξεκούραστει τα ταξίδια σας με την μοτοσυκλέτα σας.

Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας ταπετσαρίες και υλικά από τις καλύτερες εταιρείες, σας προσφέρουμε σέλες μοτοσυκλέτας που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στον ήλιο και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
 
 
 
 
 

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει, καλύτερα, στις καθημερινές σας απαιτήσεις.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στην Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα ή το σκάφος σας.